ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία μας ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή έπιπλων κατά παραγγελία. Αφού επιμετρήσουμε τον χώρο σας, σχεδιάζουμε τη μακέτα στον υπολογιστή μας και σας παρέχουμε μια προσφορά για την κατασκευή του επίπλου - χωρίς κανένα κόστος για εσάς. Αν συμφωνήσετε, προκαταβάλλετε το 50% της συνολικής αξίας και ξεκινάμε την κατασκευή του επίπλου που επιθυμείτε, όπως μια κουζίνα ή μια ντουλάπα. Η τοποθέτηση συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά μας.

WHAT WE DO?

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μοναδικά, προσαρμοσμένα και ποιοτικά έπιπλα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και το στυλ των πελατών μας. Η εξειδίκευσή της σε αυτόν τον τομέα και η προσωπική προσέγγιση στη σχεδίαση και κατασκευή των επίπλων της, μας καθιστούν μια αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη εταιρεία στον κλάδο του design και της επίπλωσης.

    Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα έπιπλα για εσας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, τον χώρο και το στυλ σας.

    Κατασκευάζει τα έπιπλα στο εργαστήριό της χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνολογιών.

    Παρέχουμε συμβουλές και προτάσεις για τη διακόσμηση του χώρου σας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιπλέον αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα που μπορούν να ενισχύσουν την αισθητική του χώρου.

    Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των επίπλων που έχει κατασκευάσει, προκειμένου να διατηρηθεί η αρχική τους ποιότητα και εμφάνιση.

parallax background

BUY NOW